Tongångarne söker manlig sångare!

Skapad av Sandstedt,

Gillar du att stå på scen och sjunga framför en stor orkester? Kanske är du grym på schyssta dansmoves och roliga outfits? Eller bara riktigt sugen på att sjunga jazz, soul, pop och egenskrivna låtar? Studentorkestern Tongångarne, som har spelat på allt från Svenska mässan till en vält flygel i Jerusalem, söker nu manlig sångare!

Tongångarne är Göteborgs Universitets showorkester som tillsammans med vår dansgrupp Patriciabaletten gör det mesta från att spela på bröllopsfester och ceremonier till att åka på festivaler och spela in skivor. Vi är ett gött gäng som gillar Göteborgshumor och att umgås och musicera tillsammans.

För närvarande har vi två sångerskor men söker alltså en kille som kan komplettera vår trio. Vi repar på måndagar på Studenternas Hus i centrala Göteborg mellan 18.30 och 21.00. Vi ser gärna att du pluggar då vi ofta har spelningar på dagtid. Chalmers, Göteborgs universitet eller något annat är vi däremot inte så kinkiga med :)

Är du sugen? Klart du är! När vi pejlat intresse kommer vi ha en formell audition, fram till dess får du gärna komma och testa på något rep, hör bara av dig först. 

Vi söker också andra instrument, till exempel klarinett.

Dela gärna till alla som ni tror kan vara intresserade! Eller hör av dig själv!
 manlig_sangare.jpg

Kommentarer

Skriv kommentar

Namn:
Kommentar: